Auer Gatti lifestyle

Välkommen v.35

Den här bloggen har förvandlats till en liten graviddagbok! Imorgon går vi in i v.35 och häromdagen var jag på Mvc, allt såg fint ut och nu har min vikt stannat av vilket jag uppskattar. Bebisen har varit väldigt aktiv vid fler tillfällen dom senaste dagarna, man kan verkligen känna hur han sprattlar och har sig, känns som det börjar bli lite trångt i magen nu.

   
Idag bäddade jag vaggan och tvättade rent dom ny inköpta kläderna. Beställde även vårt babyskydd till bilen igår som kommer hem nästa vecka. 

 
Vårkänslor! Längtar så efter värme och lite d-vitaminer. Brukar alltid önska mig vår efter min födelsedag, passande nog är den redan nu på söndag. 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats