Auer Gatti lifestyle

Skillnader på dessa två graviditeter

  • Mitt välmående är detsamma tycker jag, inte lika trött i fötter och rygg som när jag väntade Alexis men det beror på mitt jobb. Nu som egenföretagare så kan jag lättare anpassa mina dagar, ha ett högre tempo när energin finns och vila när det behövs. Har hittills gått upp 12 kg och den vikten la jag på mig under hela graviditeten med Alexis, dock så började jag på en lägre startvikt den här gången. Vikten har lagt sig ganska jämt fördelat på kroppen även den här gången och jag har en ”pojkgravidmage”. Känner mig lite mindre om magen än vid min första graviditet men mycket kan hända nu i slutet. Min mage växte sist som mest under dom 10 dagarna jag gick över tiden.
  • Jag har inte läst någon barnbok den här gången, knappt haft koll på appar och vad som sker vecka för vecka i barnets utveckling. Inte heller smört in min mage mer än efter jag har duschat. 
  • Knappt handlat några bebissaker, fördelen men barn nummer två att man vet mer vad som går åt och mycket har man sparat sen innan.
  • Jag har varit mycket bättre på dokumentera min mage den här graviditet! Men långt ifrån varje vecka.
  • Jag har gått en gravid yogakurs, lärt mig profylax och om två veckor ska vi på en förlossningskurs. Även sugen på att ta en rundvandring på BB Sophia innan för att känna efter om jag vill föda där. Med Alexis gjorde vi inget sånt, fick endast en två timmars lång föreläsning om amning som inte var speciellt bra, och det gick ju bra det med men känner att jag vill vara lite mer insatt den här gången. 
  • Jag har varit mer avslappnad och lugnare under den här graviditeten, mest nervös dom första veckorna innan vi gjorde vårt första ultraljud vid KUB testet, därefter fick jag en bekräftelse att allt var bra och jag började känna mer och mer att det fanns en liten bebis sprattlandes i magen.   

  

V.13

 
V.15

 
V.19
  
V.28

  
V.30

  
V.34

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats