Min stora prins | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Min stora prins

Det är så härligt att få följa Alexis utveckling, orden bubblar ur hans mun och han pratar nu konstant. Roligaste skillnaden är att han numera återberätta vad han har gjort tex på förskolan under dagen, vad han målar och vilket humör han är på. Jag och Dennis blir lika fascinerade varje dag över vår son. Världens stoltaste föräldrar! ❤️ 

   
    
 
Idag lämnade vi honom här vid färgburkarna och idag när jag kom och skulle hämta hem honom var jag kvar 30 min extra för att han ville återigen måla. Lämningarna den här veckan har varit SÅ enkla och han har verkar haft det extra kul på förskolan med sina kompisar och pedagoger. Inge klädbråk eller trots hemma för den delen heller utan han har varit på sitt mest strålande humör mest hela tiden vilket har förstås varit härligt. Imorgon tar vi helg och har en familjedag tillsammans!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats