Auer Gatti lifestyle

En dag i Soho

Okej, Soho i London föll mig i smaken. Mysiga gator och fina färger överallt. Och bäst av allt – god mat! Fick detta tips innan jag åkte som jag måste dela med mig utav, gå hit!

  

Tre rätter, hummerklor, hummerrulle och hamburgare. Pomesfritt och sallad är tillbehör till alla rätterna. Jag tog hummerrullen som var magiskt och mitt sällskap tog hamburgaren som också var en hit. Första och sista stället som bjöd på riktigt god mat under hela vår resa!

   
 
Sen promenerade vi bort matkoman lite till i Soho innan det var dags att bege sig tillbaka till hotellet och ta sig till flygplatsen.

   
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats