Auer Gatti lifestyle

KUB tester avklarat

Säg hej till lillen ❤️ 

  
Nu på morgon har jag varit och gjort KUB tester. Var SÅ nervös, ville nästan börja grina! Inte kännt så tidigare utan det började lite igår innan det var dags att sova. Men när jag sen fick se hjärtat slå snabba rörelser och bebisen sprattla så fint kom lugnet. Nu kan jag njuta fullt ut av den här graviditeten! Blev framflyttad i min beräkning och nu är BF 7 april, precis det datum som jag hoppas bebisen väljer att titta ut på. Mycket fint har hänt oss den sjunde och Alexis är ju födde 7/8 så det vore väldigt roligt om denna bestämmer sig för det datumet också. Dennis hoppas på den 10 april då det är hans födelsedag och även min pappas. Men vi får se! Med tanke på att jag gick över tio dagar med Alexis vill jag inte håller mig fast vi ett speciellt datum, utan lillen kommer när den är redo. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats