Auer Gatti lifestyle

Borta bra men hemma bäst

Borta bra men hemma bäst, slår aldrig fel. Känner mig fortfarande rätt så trött och lite seg i kroppen, mycket intryck i en storstad och igår kom jag väldigt sent i säng då planet var försenat så jag har mina anledningar att vara lite trött. Ska ladda om en timme nu i min ensamhet med senaste Mama tidningen i ett nystädat hem. 

  

Fina rosor stod på bordet igår som Dennis hade köpt. Tack älskling! 

  
Och min lunch idag, har blivit helt tokig i kolhydrater. Precis som när jag väntade Alexis! Det går åt mycket energi att blida en bebis. Äter nog inte mer än någon annan dödlig men för att vara mig så blir det en skillnad då jag helt plötsligt vill ha vanliga mackor som innehåller gluten till frukost, färsk pasta, ost som pålägg och müsli och yoghurt. Inte för att mejeriprodukter innehåller kolhydrater men yoghurt och ost tillhör inte min vanliga kost men det har jag också ett sug efter. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats