Auer Gatti lifestyle

weekly snapshots from my phone

Bra veckan. Lugn men ändå fått mycket gjort, sånt tycker jag om! Ska försöka hålla det även den här veckan fast den innefattar mer jobb. Dagarna går fortfarande lite för fort för min smak, gäller att verkligen ta vara på stunden och jag får prioritera min tid väl, därav mer tystnad här inne. Vår intensiva period fortsätter 😊 Hinner knappt läsa andras bloggar längre haha men tröstar mig med att det är viktigare för mig att hinna umgås med mina killar och jobba än ägna mig åt andra via sociala medier, det får jag göra när massa mer slötid finns. 

Jag har bland annat varit iväg hos ett företag för att hålla i en yoga på deras kickoff. Det är så kul att få nå ut till fler människor runt omkring Stockholm och det glädjer mig att allt fler börjar bli intresserade utav yoga. Jag har även instruerat  en klass för mina kollegor innan personalmöte och för att inte glömma mina övriga klasser och kunder.
 

Jag och Alexis har åkte buss och pendeltåg för att köpa vinterskor. Det var förra helgens höjdpunkt! Han tyckte det var så kul och spännande att åka kommunalt, vi såg massvis utav grävskopor längst vägarna. 


Vi har börjat introducerat ännu mer grönt i vår mat, så gott! Gillar den känslan när maten inte tynger ner kroppen utan ger bränsle. Nackdelen – måste handla oftare! Frukt och grönt blir dåligt fort. 

 

Atlas kommer börja gå själv inom 2-3 månader, han är inte still en sekund just nu under sin vakna tid utan ska hela tiden stimuleras och upptäcka något nytt. Vakna tidigt igen har han nu börjat med dom senaste dagarna. 


Jag är lite kluven om jag ska börja spara ut mitt hår igen eller klippa av det några cm. Tycker min längd nu är ganska trist! Till en annan sak, praktiskt mobilskal att kunna förvara kontokort/ körkort bakom men det blir så fult på kort. Mobilen överlag blir ful på kort men speciellt när man tar på sig själv och händerna lyckas alltid en storlek större än normalt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats