Auer Gatti lifestyle

Våga prova något nytt

För drygt två månader sen testade jag på att komma upp i en armbalans för första gången, då med en vägg bakom. Kroppen svarade bra och jag kunde ganska snabbt hitta positionen om så bara nån sekund! Efter det kanske jag har testat på det igen 2-3 gånger utan någon vidare ansträngning, inte heller lagt någon mer tid på att öva. 

Men idag  efter jag hade tränat lite fick jag bara ett infall att prova och den här gången utan vägg – och det gick! Bara sådär.

Små detaljer går alltid att förbättra men det är inte det viktigaste nu utan att jag faktiskt vågade helt spontant prova något nytt. Från ingenstans få en känsla av att jag vågar minsann testa, pröva och öva. 


Härlig känsla – att känna sig nyfiken och modig. Jätte kul! Bara få leka lite. Vända upp och ner på allting. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats