Auer Gatti lifestyle

Välkommen v.34

   
    
 

Känner mig tjatig men tiden går verkligen  så fort! Jag mår fortfarande väldigt bra men har börjat må lite illa igen stundvis under dagen och min klämning i höger skinka gör sig dagligen påmind. Men värme, få igång cirkulationen i kroppen och vila med olika yogabolster hemma hjälper till väldigt bra. 

Vi har börjat boa oss här hemma. Häromdagen städade vi (flyttstädning deluxe) i vårt sovrum, badrum och kök, rensade ur vårt sovrum och förrådet. Tog upp Alexis bebissaker och vaggan så nu är första bebisplaggen tvättade. Kändes lite märkligt! Mysigt men samtidigt lite overkligt när kläder hängde där på torkstället. Rensade även bland alla bebiskläder så nu har jag två kassar att ge bort till min storasyster. Måste köpa bilbarnstol, mini nappar och saker till mig att ha med mig i BB väskan men sånt tar vi längre fram. Vill även hinna göra klart barnrummet och köpa en garderob till lillebror och större säng till Alexis. Även fast tiden går fort så har vi några veckor kvar innan livet tar en ny omställning igen. Tills dess ska vi hinna rensa vår Walk in closet och få Yoga Gatti att blomma ut ännu mer ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats