Auer Gatti lifestyle

Måste sluta underskatta min matlagning 

Min mamma och pappa har alltid varit duktiga på att laga mat, allt från att göra egen salsiccia korv, goda grytor till pannkakor. Min storasyster och hennes man är även väldigt duktiga i köket och idag efter vi hade tränat och Jamina åt en stufato (italiensk gryta) med polenta till lunch höll jag på att svimma av, blev SÅ sugen på mat lagad med omtanke och kärlek under en längre tid! Vi lagar oftas allt från grunden här hemma utan typ vår majo och bea som vi köper färdigt men det blir mest maträtter som går fort. Ex pannbiffar med klyftpotatis och sallad, det är bara vår pulled beef som tar flera timmar att göra. Så när jag åkte till affären köpte jag hem allt jag behövde för att göra risotto med kantareller. Så himla gott blev det! Ska inte underskatta mig själv utan börja laga mer mat som vi åt ofta som barn. Dom två senaste gångerna har jag gjort pulled beefen och det har blivit super smarrigt, bra råvaror är min hemlighet. 

   
 
Köpte ett alkoholfritt vin nu i affären som var helt okej, men nästa gång åker jag till systemet och får hjälp med att välja ut ett bra torrt vin som passar just till matlagning. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats