Förändringar i kroppen  | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Förändringar i kroppen 

Det händer så mycket saker i min kropp just nu! Känner inte igen mig själv i kroppen fast humöret känns stabilt, konstig känsla att vara sig själv i knoppen men inte kroppen. Håret känns livlöst, finnar i ansiktet och torr i hyn, den lilla brännan man lyckades skapa den här sommaren är snart helt borta. Jag går från att vara super hungrig till illamående, ibland vill jag ha salt och nästa sekund skriker kroppen efter socker. Efter lunch sväller magen upp och allt känns obekvämt, låga byxor och tights är det ända som funkar! Helst vill jag inte ha nått på mig, en skön t-shirt, en mjuk sport bh och ett par sköna trosor räcker. Men annars är det bra med mig! Hur mår ni?

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats