Auer Gatti lifestyle

Jag lever! Men går på övertid.

Oj här var det dött, ledsen för det men har verkligen inte haft något sug på att uppdatera. Behövde ett litet break men är nu tillbaka efter lite tjat. Jag hade BF i torsdags och går nu på övertid, allt är fortfarande bra med mig och bebis men börjar bli uttråkad. Hade förträngt hur långsamt tiden går nu i slutet samtidigt som jag var bättre mentalt förberedd den här gången då Alexis inte var den snabbaste ut. Men vill ändå ha bebis typ NU! samtidigt som det har varit välbehövligt med en lugn vecka. Bara instruerat två klasser, haft lilleman hemma som har sysselsatt mig på alla sätt och vis, laddat på med extra sömn och mat, hunnit kolla på film med min stora kärlek och tagit igen lite egentid. Det har varit guldvärd ❤️

   

       

  

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats