Auer Gatti lifestyle

Vecka för vecka 

Jag håller på bli smått städtokig här hemma, tur att jag har en sån stöttande man vid min sida som hjälper mig och organisera allting som jag tycker vi ska hinna innan bebisen ankomst. Hade aldrig orkat göra allting själv! Planen var tex idag att ägna nån timme åt att rengöra våra golv men vi blev precis klara efter 5 timmar och hann mycket mer än bara golven om ni förstår mig. Nu är jag slut i ländryggen och passar på att vila lite innan hämtning av prinsen. Dennis är och tvättar bilen så antar att han fick mersmak efter den här totalt städningen hemma.

Hur mår jag annars då? Tackar som frågar! Vecka 37 redan och jag har börjat känna mig höggravid. Sovit typ varannan natt den här veckan och varit så kvällstrött! Halsbränna kommer och går så det är ingen värdslig sak utan mer sömnbristen, åkt på en förkylning pga det vilket är mindre roligt. Tittar jag i min kalender får jag smått panik blandat med harmoni. Fullt ös fram till påskhelgen sen är jag redo att föda! På tal om det så var vi på en förlossningskurs för omföderskor häromdagen, vi lärde oss inge vidare nytt men ändå skönt att mentalt ställa in sig att snart är det vår tur igen. Jag känner att både jag och Dennis bara har positiva saker att ta med oss från Alexis förlossning och jag känner mig trygg i oss som team, med andra ord är jag redo för en fysisk utmaning men långt ifrån orolig. Tror omställningen att bli fyra i familjen och tiden efteråt kommer vara mer påfrestande än själva förlossningen ❤️ 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats