Auer Gatti lifestyle

I väntans tider

Trust. Everything unfolds the way it should. This is the right place. Now is the right time

På måndag den 18/4 nästa vecka har jag kl 10:30 en inbokad tid hos min BM för att boka igångsättning, och redan nu på fredag den 15/4 ska vi på ultraljud för att stämma av att allt är ok och att det finns tillräckligt med fostervatten kvar om lillebror inte ha valt att titta ut innan. Med andra ord kommer vi senast i början av nästa vecka ha honom här ute bland oss <3

Tyckte jag var mer mental inställd den här gången att gå över tiden, ändå har jag varit väldigt besviken sen i torsdag över att ingen bebis har kommit. Det är med blandade känslor att gå över tiden, det är en mental frustation och det sätter hjärnspöken i mitt huvud. Jag kände så tydligt igår hur jag blev lätt irriterad och lite nedstämd över min situation (Dennis bara skrattar åt mig för han känner igen mig hur jag var för tre år sen) samtidigt som jag skäms över mitt beteende – jag och fullt frisk, ingen vidare besvär, bebis mår bra och för varje dag som går är det ett steg närmare målet. Jag har inget att vara varken deppig eller sur över! Så idag när jag har mer sinnesro så känns det bättre, utan bebisen kommer när den kommer. Idag försöker jag istället hinna jobba klart det sista, ladda på med extra mat och bara njuta av lugnet.

IMG_2205

en liten mini Alexis, ska bli såååå spännande att se hur lillebror kommer se ut!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats