Auer Gatti lifestyle

Ge mig maaat

Jag har börjat fylla på med lite extra mat den här veckan, känt att min kropp har behövt det. Idag innan min vän Julia kom över hann jag baka en paleokaka som blev väldigt god! Eller vi åt upp muffisarna till kaffet, kakan sparar jag tills imorgon som jag kan äta tillsammans med mina killar. Dennis har nämligen skola och jobbar sent idag ❤️ 

   
 
Recept: 

Jag slängde ner allt detta i min  matbredare och sen hällde ner allt i en smord form eller muffinsformar. In i ugnen på 175 grader i ca 15-20 min. YUM!

2 ägg

50 g kokosolja

2 bananer

5 färska dadlar 

1 dl kakao

1 krm salt 

1 krm vaniljpulver 

1/4 dl kokosmjöl

Topping: hakade nötter och kakaonibs 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats