Auer Gatti lifestyle

Det har varit en bra vecka

Det har varit en bra vecka. Försöker njuta lite extra av den känslan! Fått många saker gjorda på jobbet och kännt att tiden har räckt till. Fått in både rörlighetsträning, yoga och ett cirkelpass för min egen del. Lite för lite sömn och en lätt förkyldning som pågår nu men energin i kroppen har ändå känts bra. Imorgon är det fredag och efter min morgonklass ska jag vara ledig med mina kids och få besök av Malin med sina tjejer och Emma ❤️Bilder från vår företagsträning jag och Jamina hade ihop imorse Lululemon, det var verkligen girl power i gymmet 💛

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats