Att tycka om sin arbetsplats  | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Att tycka om sin arbetsplats 

Friheten, det är vad jag tycker om mest med att vara egenföretagare. Även om mitt jobb just nu kräver att jag är borta mycket kvällar och helger så det härligt att kunna lägga upp veckorna själva. Ena dagen jobbar man lite fler timmar och den andra lite färre, så man kan kombinera jobb med småbarnslivet. Att få ha sitt intresse som jobb är också en stor fördel och vara i ett team med andra härliga och kompetenta människor. Jag tycker verkligen om min arbetsplats! Oavsett om det är att sitta bakom datorn och jobba hemifrån medan bebis sover, på golvet ute i gymmet, inne i yogasalen eller ute bland företag.  Jag har hittat rätt trots allt hårt arbete som ligger bakom ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats