Auer Gatti lifestyle

Yoga gör mig gott

Jag har varit utan några speciella krampor under 30 veckor men nu börjar jag känna av allt mer klämningar i ena skickan och en trötthet i ländrygg. Inga konstigheter med tanke på en graviditeten men alltid jobbigt när tröttheten går över till smärta. Men där gör verkligen yogan mig gott! Jag får alltid ont när jag har varit för inaktiv eller för aktiv i dåliga positioner, som tex i lördags blev jag extremt trött i ryggen efter jag hade störstädat och inte tagit hänsyn till min gravida kropp speciellt. Eller som idag, sittandes till och från på en hård stol på akuten tillsammans med Dennis under många timmar – inte heller speciellt vidare skönt i ryggen, höften och rumpan. Men efter 45 minuter Yin yoga och 45 min Ashtanga nu på kvällen så mår jag bra i kroppen igen! Att få balansera upp kroppen och få ordentligt med cirkulation kring områdena som gör ont lindrar och tar till slut bort smärtan. Även väldigt skönt mentalt! Älskar kombon att blanda Yin & yang yoga. 

   

  
På tal om yoga och vara gravid så har jag börjat på gravidyoga på Altromondo Yoga,     väldigt härligt och bra förberedelse inför förlossningen då min yogalärare är utbildad inom profylax andning och ska lär oss även det. Imorgon är andra tillfället och jag är som en svamp som suger in all information, dels för min egen skull men också för jag själv har några gravida kunder. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats