Auer Gatti lifestyle

Vi klarade det!

Två mil löpning och 30 grymma hinder har vi klarat! Både psykiskt och fysiskt jobbigt var detta men fasiken va stolt jag är över mig själv. När det var 3 km kvar ville jag slänga in handduken och tack för mig, då var jag så trött i underkroppen och väldigt kall men där är jag glad över att vi var ett team, utan dom hade jag gett upp.

Före & efter, lite skillnad på kläderna men lika glada. 

   
 
Anders den token sprang två varv och kunde därefter hämta ut sitt pannband som är lila, det innebär att man har sprungit mellan 7-9 Tough Mudder lopp. 

  
Nu är vi bara hemma och myser, är trött överallt och det känns som jag har lite lätt feber. Beror på överansträngning men som kommer försvinna efter lite god natts sömn, imorgon lämnar vi landsbygget och åker in till London och bor där våra två sista dagar. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats