Auer Gatti lifestyle

Vi har blivit med vagn!

Igår efter vi hade haft en skön lugn morgon, tränat och ätit lunch fick jag ett samtal – ett ok på att vi fick köpa rätt vagn för rätt pris! Jag och Dennis hade äntligen hittat en som tyckte var fin och som passade oss, dessutom mycket som ingick, i väldigt bra skick och inge överpris. Så efter en dusch satte jag mig i bilen, åkte 15 min, gick vilse bland sjuk många radhus i 25 min, fick en genomgång av vagnen och alla tillbehör i 20 min, åkte hem igen, tvättade till den lite extra, packade i alla saker som är nyinköpta till lillebror och njöt sedan resten av kvällen. Så skönt att slippa tänka på det här nu! Bara babyskydd till bilen och ståbräda som ska inhandlas. 


Både jag och Dennis fick en liten skrämmande men samtidigt härlig känsla igår när vagnen stod där i hallen och redo att användas – att nu är det ganska nära, snart har vi en till liten mini människa i vår familj ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats