Veckan som gått... | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Veckan som gått…

Status uppdatering på den här veckan, 

Humör: Bra! Lite trött stundvis.

Sömn: Bättre för varje natt! Ibland får jag sova tre timmar i sträck och igår vaknade jag pigg utav mig själv.

Kroppen: Har så ont mellan skulderbladen! Annars mår den bra, läker för varje dag som går. Jag känner mig smal? Inte vägt mig sen innan förlossningen men känns som mina gravidkilon börjar redan försvinna. 

Alexis: Glad och lekfull, rar mot lillebror men jätte trotsig mot mig när vi ska till och från dagis den här veckan. Han har börjat med att gå ifrån mig och idag var det skrik och bråk i 30 min innan vi kom fram. Mindre kul. 


Atlas: Magont, misstänker mitt intag av vitlök dom två senaste middagarna. Svårt att komma till ro när han ska sova och vill helst bara vara nära. Fortfarande väldigt snäll och rar dock!


Jobb: Hahaha försökte jobba idag, hann bara duscha och äta lunch innan lillebror vaknade igen. Som tur är har jag Dennis hemma på torsdag vilket kommer underlätta! Annars en lugn vecka i studion, känns som många tar långledigt nu dessa två helger som kommer.

Saker jag har hunnit den här dagen förutom allt var det innebär att göra en bebis nöjd: Tömt och fyllt diskmaskinen, plockat undan frukosten och bäddat sängen. Ingeting med andra ord. 

Nytt för idag: Vara helt själv med två barn hela kvällen då Dennis har skola och jobbar sent. Wish me luck! ❤️ 

Stressmoment: Hinna till föris och hämta senast kl 15, Atlas äter vid kl 14:30-15 och blir alltid störd vilket resulterar i att vi måste gå hem från parken senast kl 16. Två mindre nöjda barn! Önskar jag fick hämta till kl 16.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats