Auer Gatti lifestyle

Veckan som gått

Jag har tränat. Senast idag hjälpte Dennis mig att få upp 40 kilo ovanför huvudet i en militärpress genom rätt upplägg och peppning. Det kändes skönt mentalt, att övervinna lite rädsla och bootsa sig själv.

Atlas har fått en ny åkpåse, handvärmare och regnskydd från märket Vinter & Bloom. Super fina! Vi har sålt vår bugaboo och ska köpa en krona vagn istället som passar dessa produkter perfekt. Väntar er mer bilder och recension, men kylan får gärna vänta lite till.


Jag har blivit med mentor! Jätte roligt och välbehövligt. Man måste våga be om hjälp för att lyckas att utvecklas, både mentalt och fysiskt. 


Alexis har blivit kär i våra kollega Lisa som är kiropraktor hos Gatti Training, inte så konstigt när hon ritar T-tex åt honom.

 

Bröderna Auer Gatti har börjat bada ihop och har det jätte kul tillsammans. Ibland lite tjafs om leksakerna, storebror måste helt plötsligt dela med sig och lillebror har lärt sig att ryta till när något han har fått syn på försvinner. Syskonkärlek.


Atlas har blivit hela 6 månader! Plutten är inte så liten längre. Sitter stadigt och gillar även att prova att gå om man håller i pappas händer, tycker inge vidare om mat utan endast fruktpure och helst röda bär, två vassa tänder fortfarande men vi börjar misstänka fler på gång, vill endast somna hemma om tutten erbjuds och utan täcke på kroppen. Storebror är fortfarande den roligaste underhållningen som finns.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats