Auer Gatti lifestyle

Vecka 30, välkommen!

Fredag redan igen och vi byter vecka, välkommen v.30! Jag mår fortfarande väldigt bra men känner mig SÅ gravid nu. Går jag för fort får jag sammandragningar, ser jag en trappa blir jag andfådd, att sätta på sig skorna och böja sig är en kamp. Alla dessa vardagssaker har börjat bli lite jobbiga men träningen och yogan går fortfarande bra, där känner jag mig fortfarande ganska smidig. Kan nog beror på att jag är bättre på att tänka mig för och anpassa kroppen, i det övriga livet kör jag mer bara på utan att tänka och går på rutin. Som att bära Alexis ner för en ishall trappa och halka till, inte så smart men en här gången gick det väldigt bra! Vi hade tur och nu går jag inte där igen. 

   
Foto: Sandra 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats