Varit väldigt effektiv trots allt | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Varit väldigt effektiv trots allt

Redan torsdag, vad hände med den här veckan? Känns som jag inte har fått något gjort förutom att tagit hand om Alexis fast när jag tänker tillbaka har jag varit väldigt effektiv! Dom få stunderna jag har haft för mig själv har jag hunnit minska listan över saker att lösa, allt från titta på kakel, skriva texter till hinna ta en kaffe med en vän. Idag var jag även varit på två bra möte! Var tvungen att ha med mig Alexis då han inte är helt hundra än men det funkade hyfsat smidigt, han är ju så nyfiken min unge och ska utforska allt vart vi än går så det blir rätt så aktiva möten. Men på måndag kan jag berätta vad mitt hemliga projekt är som jag håller på med.

Lunchmöte på Sally & Voltarie i sickla, så himla god mat och trevligt ställe! Sen efter mötet inne i stan fikade vi på Doctor Salad, en grön smoothie och deras raw choklad fudge – så gott att jag glömde fota!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats