Vår helg | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Vår helg

Vi checkade ut och tog helg redan i fredags då Alexis fick vara hemma från föris. Vi tog en lugn morgon hemma och sen kl 11 hade Dennis en läkartid så vi alla tog oss dit och efteråt handlade mat, fredagsbuketten, en dinosaurie bok till lilleman och Star wars bok till D. Under tiden Alexis sov drack jag och Dennis alkoholfri bubbel och planerade framtiden och Yoga Gatti. Annars en väldigt lugn och tidig kväll hemma då jag hade haft en morgonklass och var super trött.

   
   

Lördag, ställa klockan för min del och upp och för att hålla en yoga. Sen fick jag ett ryck hemma och bestämde mig för att börja rensa och gå ner med saker i förrådet och ta upp bebissaker men ångrade mig samma sekund jag öppnade dörren till förrådet. Fanns inte en chans att jag skulle orka det själv så jag och Dennis började städa vår garderob istället sen tog krafterna slut och det blev ytterligare en lugn kväll hemma. 

   
 

Söndag, Alexis vaknar upp ännu mer förkyld och nu med feber ❤️ jag håller en yogaklass på morgonen, städar studion och hänger upp nyheter i shopen för att sen hem och mysa med min lilla sjukling. Dennis som idag mår äntligen som en människa passade på att känna in kroppen på gymmet, han har blivit så stel efter en vecka liggandes i sängen eller soffan. Nu har jag precis varit på en sen brunch på Rival med tjejerna och är så mätt, glömde fota efterrätterna men chokladmoussen var inte att leka med. 

  
Nu ska jag åka hem och mysa med mina killar, jobba lite och bara ta det lugnt. Det var vår helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats