Vänskap på högnivå | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Vänskap på högnivå

IMG_4208.JPG
Jag säger som min kloka syster, det finns vissa ögonblick, känslor och möten här i livet som man bara ska uppleva. Slappa allt annat och bara vara här och nu. Så är det när jag, min syster och Somayeh träffas. Vi är så närvarande allihopa! Vi pratar på djupet och om ämnen inte alla förstår, vi blottar oss och delar med oss av funderingar. Vi stöttar, lyssnar och förstår. Tiden bara flyger förbi när vi ses och efteråt är hjärtat fyllt med kärlek. Jösses vad jag trivs i deras omgivning!

Tack för en underbar tjejkväll igår!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats