Välkommen v.18 | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Välkommen v.18

Idag går vi in i vecka 18 ❤️ Bebisen är livlig och jag har känt rörelser och sparkar flera gånger varje dag den här veckan. Väldigt mysigt! Tiden tycker jag går fort och jag har börjat boa mig, planerar hur jag vill göra om saker inredningsmässigt hemma. Köpt till saker till yogastudion så den blir mer hemtrevlig, rensat massor – allt ifrån vårt linneskåp till min garderob. Jag har plockat bort alla kläder jag inte kommer kunna ha på ett tag och renast bort det jag aldrig använder. Mitt sug på speciella cravings har lagt sig och jag känner mig mycket piggare den här veckan vilket har varit skönt. Drömmer konstiga saker gör jag fortfarande och kan vakna till nån gång under natten utav mig själv. Nu börjar allt fler i min omgivning se att jag är gravid och jag kan stolt visa upp min lilla kula.

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats