Auer Gatti lifestyle

Vagnen är här!

Nu har den kommit! Den efterlängtade vagnen. Vi var ju på landet förra veckan så vi missade när dom körde ut vagnen Bob revolution PRO som jag ska vara bloggtestare för i samarbete med vimedbarn. Så vi fick den idag istället. Lilleman sover just nu så vi har passat på och monterat ihop den och läst bruksanvisningarna. Ska ut på en promenad lite senare idag så återkommer mer om vad jag tycker om vagnen. Känns hittills smidig och skön att köra!

Tyvärr har jag märkt redan ett minus med vagnen, det går nämligen inte få ryggstödet så upprätt som jag vill. Den är alltid ganska bakåt lutad och Alexis vill helst sitta helt upprätt när han är vaken. Men vi får se hur det blir, måste prova vid flera olika tillfällen innan jag är säker på min sak om han kommer trivas i mer lutat läge eller inte.

20140714-113140-41500247.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats