Auer Gatti lifestyle

Uppdate från sjukstugan

Vi är på bättringsvägen! Dennis jobbar idag och Atlas magen känns äntligen okej. Nu gäller det bara att han får vara symtomfri i 48h innan Alexis får gå till dagis. Med andra ord blir han hemma resten av veckan. 

Annars då? Jo tackar som frågor! Atlas tycker inte om sin gröt längre, det vände totalt sen han blev sjuk och accepterar endast fruktpure och tutte. Idag fick jag göra den klassiska bladningen med massa frukt och lite gröt, lite mer gröt och mindre frukt osv för att lura ungen lite. Gick hyfsat bra men fy fasiken va kladdigt allt blir! Hade glömt eller snarare förträngt detta. Men vi fortsätter vår resa med att få i honom mat. Alexis åt allt vi stoppade i hans mun men lillebror är inte lika matglad.


Alexis klättra lite på väggarna här hemma, inte då konstigt då har mestadels har tagit det lugnt sen i fredags. Det märks i hans humör, nu försöker han testa mig och Dennis genom att smått strejka att gå på toa. Han håller sig sjuuuuukt länge och uppskattar inte vårt tjat när man ser att han håller sig. Det som är smått jobbigt är att han sätter sig på toan men går ifrån den precis innan han slappnar av och kan kissa? Hoppas den här fasen går över idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats