Tummen upp på det! | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Tummen upp på det!

IMG_7598.JPG
Bra läsning nu på morgonen! Vet ni att jag börjar få igång min yoga på SATS och från och med januari kommer jag ha förhoppningvis 3-4 fasta klasser. Dom kommer hållas på nya slakthuset, kungens kurva och Huddinge. Kanske Sickla också om dom fortfarande behöver hjälp. Jätte roligt tycker jag! Hoppas även på att få in en till Strong mama någonstans sen är jag riktigt nöjd. Målet 2015 för mig är att satsa mer på min roll som instruktör och bli min egna chef för att få ett sånt optimalt arbetsschema som möjligt. Styra lite mer själv hur jag ska jobba. Nu är vi ett steg åt rätt riktning!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats