Tävling i sammarbete med helpling.se | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Tävling i sammarbete med helpling.se

Godmorgon på er! Hur mår ni? Jag är super trött idag, kämpar verkligen för att hålla upp mina ögon idag. Men något som gjorde mig lite piggare var maliet från Helpling.se som jag har ett samarbete med, nu är det nämligen dags för en lite tävling här på bloggen. Jag har nu chansen att ge 2 st läsare en fri 3 timmars städning! Det ni behöver göra är att kommentera inlägget nedan och ge mig en kort motivering varför du ska vinna. På torsdag 29/1 bestämmer jag två vinnare. Lägger även upp detta på min instagram @RosannaGatti och där går det också bra att skriva en motivering. Lycka till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Efter att vi kommer ha bott i ett renoveringsprojekt i flera veckor så skulle en städning inför inflytt vara fantastiskt för oss, en nystart efter att ha bott i renoveringskaoset. 🙂

 2. Åsa

  Försökte senast igår att övertala min sambo att ta hjälp med städningen för att få tid över till annat, men där är det tvärnej. Detta kanske skulle vara en liten skjuts på vägen för min övertalningskampanj 🙂

 3. Sofie

  Åh denna tävling kunde inte komma lägligare.
  Maken fyller 30 år nästa vecka och jag hinner inte riktigt med allt.
  Vill bjuda in till ett välstädat och fint hem.

Annons
stats