Auer Gatti lifestyle

Tack för den här terminen!

I ett års tid har jag instruerat yoga på söndagar hos SATS, idag var det min sista söndag. Det kommer vara väldigt skönt att ha tre ledig hela helger innan yogastudion är i blomning och sen börjar jag köra söndagar där istället, samtidigt som det är lite tråkigt att lämna gruppen och alla stammisar. Men förhoppningvis får jag med mig några till min yoga for Athletes som jag ska börja instruera istället, behåller min Strong Mama och direkt efteråt kör jag min yogaklass vilket passar mig bättre. Detta under tisdagar då första klassen börjar kl 9:30 och den andra kl 11.

   
Efter min klass tog jag mig ner till gymmet och tränade ben med mycket fokus på aktivera rumpan, lättare vikter, strikt teknik och mååånga repitioner.

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats