Öppna förskolan | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Öppna förskolan

Imorse stressade vi in till söder för att gå på öppna förskolan med dom andra mammorna. Att åka kommunalt med Alexis som inte ville sitta i vagnen var inte det lättaste, men fram kom vi och trevligt hade vi så det var värt allt bökande. Nu sover lilleman gott i vagnen och jag är påväg till Pompi Dard, sen ska jag hem och vila min hals. Alltså dessa dagisbaciller, vi får inte nog av dom! Är det inte Alexis som är dålig så är det vi vuxna.

IMG_8738.JPG
Bästa att dricka mot halsen!

IMG_8751.JPG

IMG_8752.JPG
Jag ska börja bjuda med Claudio till mina yogaklasser, han är grym!

IMG_8750.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats