Önskelista  | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Önskelista 

Om exakt en månad fyller jag år, hela 25 år! Det är värt att fira tycker jag. Fest och alkohol har inte varit någon stor del av mitt liv dom senaste 4-5 åren så att vara gravid och nykter stoppar inte mig. Vet dock inte vad jag vill göra än, en del av mig vill typ skaffa barnvakt och bara ha en dejt med min man på lördagen för att sen bjuda över familjen på fika på söndagen när min självaste dag är. Men en annan del av mig vill göra något extra ordinärt just för att jag fyller 25. Tur att det är en tid kvar att känna efter och bestämma sig men tills dess tänkte jag visa vad jag önskar mig. 

  • Mysiga inomhus skor att ha i yogastudion från märket Flattered. Helst i skinn som på bild men verkar slut överallt just nu. Finns att köpa i svart mocka här!  
  • En pedikyrbehandling inkl lack och massage. Åh vad jag behöver ta hand om mina fötter mer, jag som går typ jämnt barfota med tanke på mitt jobb! Nu som gravid är det inte vidare lätt att varken fila fötterna eller måla tånaglarna. Sen en skön fot och vad massage är aldrig fel!
  • Mer skor, behöver ett par snygg som är lätta att ta på sig utan att jag behöver böja mig ner. Just nu suktar jag efter DR MARTENS Chelseaboots Laura av skinn. Finns tex här att köpa.   

Mer då? Kommer inte på något! Får ta och uppdatera listan längre fram isåfall. Vill ha en ny lite varmare kappa, gärna i svart och lite inslag av ull men den vill jag vara men har inte hittat den perfekta än. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats