okontaktbar från omvärlden | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

okontaktbar från omvärlden

Det här är anledningen varför jag inte gör tusen olika saker efter varandra på en och samma dag längre, man blir helt slut som människa! Jag gillar att göra nått på förmiddagen, sen ta en paus hemma för att sedan orka göra något på kvällen. Eller så har man en lång lugn morgon för att sedan ha fullt upp hela eftermiddagen och kvällen.

Började med att jag imorse hade beslutångest om jag skulle träna eller laga min mobil, min mamma sparkade mig i baken och fick mig att välja att laga mobilen. Så jag åkte in till stan och mötte upp henne hos min mormor för att hälsa på, hon är i dåligt skick nu och ingen vet hur länge hon kommer att orka leva. Efteråt gick vi och åt lunch på Vapiano, Alexis fick smaka deras ciabattabröd som är mjölkfritt som jag doppade i olivolja och vad den där lilla människan njöt! Jätte gott tyckte han det var och efteråt var han alldeles glansig i hela ansiktet efter olivoljan. När lunchen var över gick jag för att försöka laga min mobil som det inte går att ringa på, jag hoppades att det skulle gå smidig men var tvungen att lämna in den då dom inte kunde hitta felet. Jag hade en iphone 4 med mig som jag tänkte ha under tiden men självklart var den låst till Telenor så jag fick ta en lånetelefon från typ 2006. Om jag kände mig okontaktbar från omvärlden med min telefon är det inte ens i närheten av vad jag känner mig nu, kan inte gör ett skit på den här telefonen förutom att svara på samtal. Inga nr i inlagda, inga kort, ingeting trots det är mitt vanliga simkort i. Så gammal och rutten är den! Bortskämd har man blivit med dagens teknik, så nu tar jag en paus från detta för att komma ner på jorden igen.

Efter jag hade lämnat in mobilen somnade Alexis i vagnen och regnet började ösa ner i stockholm, jag som hade bara shorts och flipflop på mig kände ingen vidare lust att vara kvar så vi begav oss hem. Hemma hann vi endast laga lite mellis och äta innan det var dags att gå igen, mot yogan som jag skulle hålla i. Står och vänta på bussen som jag upptäcker är full! Får smått panik men inser att det snart kommer en till buss men som tar en omvägen och jag kommer vara framme 5 minuter innan klassen börjar. Min vän Sara skulle gå på min yoga men ställer upp att vara med Alexis istället, kände inte att jag hade hjärta nog att kasta in honom på barnpassningen utan att ens hinna säga hejdå ordentligt. Nästa buss kommer och den är också full med barnvagnar! Nu uppstår panik på riktigt, men lyckas få en annan snäll mamma att fälla ihop sin paraplyvagn och ha vid sitt säte så jag fick plats istället. Hinner till yogan gör jag precis men ingen musik har jag på min lånetelefon, tar Saras och börjar min klass. Sen mitt i uppvärmningen så dör internet på hennes mobil så fick köra utan, inte hela världen fast jag gillar att kunna ha lugn musik i bakgrunden för att stänga ute alla andra ljud som kommer från gymmet. Klassen går bra och Alexis lyckades hålla sig hyfsat nöjd hela timmen, det är dags att ta sig hem igen men tror ni inte att två bussar var fulla med barnvagnar igen?! så kl 20:45 kom jag hem, min klass slutade kl 19 och vanligtvis är jag hemma då kl 19:30. Har åkt buss dit nu två onsdagar i rad utan Alexis och då har det inte varit en ända barnvagn. Så himla typiskt! Men vi överlevde och mår bra. Nu sover Alexis, Dennis är borta i Skåne med jobbet och jag ska bara njuta av lugnet, känner mig som en 3 månaders bebis som har fått alldeles för mycket intryck på en dag och behöver ta igen detta genom att sova hela nästa dag.

Jag i söndags efter min yoga, längtar redan efter min mobil…När blev jag såhär materiell?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats