Auer Gatti lifestyle

Nytt in till kidsen

När väl lillebror väljer att titta ut så kommer det säkert bli mer eller mindre en konkurrans, från att allt fokus har varit på Alexis till att det kommer en ny liten krabat som själ hans uppmärksamhet kommer innebära en omställning. Vi kommer sjävklart i den mån vi kan undvika bråk mellan bröderna men jag tror att oavsett ålder och syskon så är det vissa perioder som innehåller mer eller mindre olika tjafs pga konkurrens. Även fast vi har mycket redan till lillebror så lär det bli en del presenter från omgviningen och vi har valt att bunkra upp med gåvor även till Alexis. Tex denna fina ryggsäck och vattenflaska från märket Skip*Hop och deras Zoo serie.

 

IMG_7402

IMG_7401

Minns ni den här filten som jag skrev om tidigare från märktet Vinter&Bloom? Jag valde den blåa tillslut och det har jag inte ångrat, helt ljuvlig är färgen och väldigt gosig är filten.

IMG_7400

På tal om Vinter&Bloom, fick ju ett ryck förra helgen att börja fixa lite i barnrummet. I somras hade vi svärfar boende hos oss i omgångar samt svärmor i september så Alexis säng har varit inställd i vårt sovrum. Sen har varken tid eller ork att göra hans rum mysigt igen funnits. Tills i lördags! Det krävdes inte mycket, in med sängen, flytta ena byrån, ny matta och ordentligt med rensning och städning bland hans saker sen var det som ett helt nytt rum. En bra provisorisk lösning innan vi ordnar så att även lillebror får plats med garderob m.m. Hur som helst så har vi två nya kubhyllor just från Vinter&Bloom och deras Forest Collektion som ska upp på väggen men eftersom vi inte är rikitgt klara än så valde jag att ställa dom på golvet sålänge vilket blev riktigt bra. Som ett lite nattbord till sängen! Alexis flyttade in sina dinosaurier i hyllorna, man ska hålla det käraste närmast sängen eller hur? Gulligt gjort tycker jag. Bättre bilder på rummen samt dom nya möblerna kommer när allt är klart.

IMG_7397

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats