Ny årstid, ny färg! | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Ny årstid, ny färg!

Idag var det dags att besöka min frisör Antonia. Senast var i juli och vanligtvis brukar jag vara där var tolfte vecka men nu fick vi inte ihop tiden men mitt hår hade klarat sig bra och hade fortfarande god kvalité, tackar mina gener och mina bra hårprodukter för det. Vi klippte av topparna, gick från en rak klippning till lite mer rundad och lite uppklippt för att ska mer rörelse. Mörk chokladbotten som vanligt och lite ljusare nyans i längderna. Lite svårt att se färgen på bilden, tycker allt smälter ihop och inte gör den rättvis men ska visa er bättre bilder med systemkameran sen. Frisyren är inte så platt som den ser ut utan nu är jag klippt för att kunna skapa mer volym.

Ny salong var jag i den här gången, liten och mysig mitt i Vasastan nära där jag bodde förut. Idag tog jag bilen hela vägen in till stan, hittade parkering lätt och var allmänt nöjd tills jag upptäckte att jag hade fått min första parkeringsbot på 1000kr(!?!?!?!!!!). Det blev en extra dyr klippning med andra ord, 9 meter framför ett övergångsställe räcker tydligen inte utan det ska vara prick 10 meter. Trist! Så mycket pengar bortkastat men pengar kommer och går, nöjd med håret är jag iallafall.


En sån här hylla vill jag ha hemma, bara massa Kevin Murphy produkter! Dom använder enbart hans märke i den här salongen. Den här gången fick jag även håret färgat just från det märket. Love it!

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats