Mitt 2015 | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Mitt 2015

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Svar ja! Här kommer lite smått och gott – Sökte in till Polishögskolan, köpte vår förstagemensamma bil, sa upp mig från min fasta tjänst och hoppande på ett samarbete att öppna upp en yogastudion som sket sig, stod utan fast inkomst och utan anställning i början av sommaren, sprang mitt första Tough Mudder hinderbanalopp, startade ett eget aktiebolag och blev egenföretagare, följde min dröm att börjar jobba med yoga på heltid och bli min egna chef, började hyra en egen lokal och startade upp min egna yogastudio tillsammans med Dennis, blev gravid för andra gången i mitt liv. 

     

Genomdrev du någon stor förändring? Se ovan haha 2015 har varit ett händelserikt år! 

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? 6/8, när vi fick reda på att vi väntade barn nummer två. Dagen innan Alexis födelsedag! Kom minst sagt som en överraskning.

  

Vilka länder besökte du? England i slutet av september när vi sprang Tough Mudder.

 

Bästa köpet? Mina klippkort på Altromondo Yoga, så härligt att få gå och bli ompysslad själv och få utföra sin egna yogapraktik på ett härligt ställe. 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Gick två nya yogautbildningar detta år, Yin yoga och yoga for Athletes hos två väldigt inspirerande yogalärare som jag än idag har kontakt med. Jätte lärorika utbildningar som har bidragit till mycket gott! Lärde även känna Jenny på min ena utbildning som idag instruerar yoga i min studio och är en guldvärd. 

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016?  Mer tid med Dennis, han har jobbat otroligt mycket borta och jag många kvällar. Sen mer varna soliga utlandsresor, hoppas verkligen vi får möjlighet att åka utomlands under 2016.

  

Vad önskar du att du gjort mer? Tagit mer familjebilder på oss tillsammans och filmat lilleman mer! Men det har jag redan börjar ändra på, filma Alexis iallafall haha det här med att ta naturliga men ändå vackra familjebilder är svårare att få ihop. Och gått på fotvård! Tänkt på det sen i somras utan att det har blivit av.

   
 

Vad önskar du att du gjort mindre? Svår fråga, vet faktiskt inte! Jag ångrar ingeting och brukar inte älta saker så kommer inte på något svar. 

Favoritprogram på TV? Haha idol, det är nog det ändå programmet jag har följt.

Bästa boken du läste i år? Minns inte om jag ens har läst ut en hel bok som inte har något med mitt jobb att göra? Något som jag måste bli bättre på, ta mig tiden att läsa vettiga böcker utöver yoga, wellness och fakta böcker. 

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Att våga tro på mig själv, starta Yoga Gatti som yogastudio och bli egenföretagare. 

   

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare! 

Vad spenderade du mest pengar på? Yoga Gatti helt klart, det är inte billigt att starta ett eget bolag samt yogastudio. 

  

Vilken är din största insikt under 2015?Att jag och Dennis klarar allt tillsammans. Dream team! Med vardagskaos, livets utmaningar och allt fint som ett förhållande och familjelivet innebär.

Vad är du peppad för inför nästa år? Att bli tvåbarnsmamma ❤️ att ha Dennis hemma mer och att han får vara pappaledig, att se Yoga Gatti växa ännu mer och att få sköta om familjelivet och företaget tillsammans med Dennis. 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats