Min kärlek har kommit hem! | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Min kärlek har kommit hem!

Vilken fin överaskning jag fick ikväll! Nämligen att Dennis kom hem ett dygn tidigare och är ledig imorgon tillsammans med mig och Alexis. Vi ska handla och fixa inför min födelsedag på lördag, sen bara ha en härlig dag ihop. Och inte nog med det så fick jag även öppna min födelsedagspresent redan ikväll så att vi kan ta med den imorgon och ordna så att länken passar. Har velat ha en ny klocka ganska länge utan att ha hittat någon bra i min smak så jag blev väldigt glatt överraskad över att få en sån fin present, stilren och snygg precis som jag ville ha. Tack älskling!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats