Mammor på vift | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Mammor på vift

Hur min fredag var? Tackar som frågar. Väldig. trevlig! Yin Yoga med en kund, Thai massage med Dennis, sovstund mitt på dagen tillsammans med Alexis, tjejmiddag, massa god mat och skratt! Drack vin, vin, vin, drink, vatten, öl, shot, vatten, vatten. Dansade och skrattade. Åt fyllemat och sen tog jag en taxi hem. 

   
 

Idag? Bakis, smutsigt hår, uppsvälld mage, lätt illamående, allmänt vimsig och långsam men annars är det bra. Jag hade det väldigt kul igår, SÅ längsen vi hade en tjejmiddag och evigheter sen jag var ute och klubbade. Fast alkoholen och festandet kan jag vara utan nu i tre år till, fy fan för att vara bakis och då kom jag ändå hyfsat bra undan den här gången.

Nu? Film, Cola light och kramas med min man. Lilleman sover redan för natten då han skippade sovstunden mitt på dagen och svärfar lämnade oss för att våldgästa sin andra son. Inte ofta vi får en kväll bara hemma ihop nu för tiden så det ska bli extra mysigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats