Auer Gatti lifestyle

Löpning med vagn

Jag tycker inte det är kul eller skönt att springa långdistans, utan föredrar backträning eller intervaller. Så all löpning över 5 minuter är långdistans för mig. Ändå så ville jag testa att springa med den nya vagnen, är man bloggtestare för Vimedbarn så får man ibland kliva ut bekvämlighetszonen och utmana sig själv.

20140717-105614-39374416.jpg
Det är ca 6 km från vårt hem till gymmet, Dennis tog bilen dit för att träna och min tanke var att springa dit. Dom första 5 min så promenerade jag i raskt takt, dels för att värma upp sen för att få igång Spotify och RunKeeper på telefonen. Alexis lyckades somna under den tiden jag pillade med mobilen så direkt när jag var färdig så började jag springa.

Jobbigt! Väldigt jobbigt var det att springa med all extra vikt, vagn/bebis och väska under. Efter 15 min ville jag lägga av men kämpade igenom 5 minuter till sen gick jag i raskt takt den sista biten på 5 minuter innan jag kom fram. Första gången jag springer med en vagn (förutom alla gånger man har sprungit till bussen) så jag kände mig lite ovan och missnöjd med min snabbhet, kände att jag hade velat kommit upp i ett lite snabbare tempo för att det skulle ha blivit skönare att springa. Men får testa igen efter helgen!

Vagnen i sig var skön och smidig, sprang över lite gupp och grenar men Alexis påverkades inte. Älskar dom stora hjulen som gör vagnen stabil!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats