Auer Gatti lifestyle

Klagomål 

Vilket jäkla humör jag är på. Borde vara super glad men känner mig mest stressad och otillräcklig. Öppningen av yogastudion sker på måndag och det finns massvis av saker kvar att göra! Saker jag inte har kunnat gjort tidigare då jag har behövt nyckeln in till vår nya lokal så jag kan inte skylla på dålig planering.

 Har suttit med admin nu på morgonen och ska snart iväg och instruera en klass, sen blir det att åka till Ikea och handla praktiska saker till studion. Sen lämna allt i lokalen för att därefter dela ut flyers. Hem äta middag och direkt åka och hålla en kvällsyoga. Och så ser resten av veckan ut inprincip, sen ska jag packa på det för på fredag morgon åker jag till London! Utan förmodligen Dennis och det drar ner mitt humör också.
  
Skit vad jag kommer sakna den här prinsen under tiden jag är bortrest, fast han testar mitt tålamod dagligen och jag behöver miljöombyte deluxe för att ladda om inför en hektisk kommande vecka också. Nä vet ni vad, solen skiner och nu har jag fått klaga lite. Dags att ändra mitt sinnestillstånd och göra det bästa av situationen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats