Jag är fortfarande mänsklig trots allt | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Jag är fortfarande mänsklig trots allt

Jag lever ett hälsosamt liv, är mån om vad jag stoppar i min kropp och är fysisk aktiv flera dagar i veckan. Jag äter D-vitaminer, probiotika, magnesium samt omega 3, dricker minst en grön smoothie i veckan, sover bra och är noga med att ha rena händer. Men vad händer? Jo jag blir sjuk! Från ingenstans har jag ont i varenda cell i min kropp, halsen är öm, huvudvärk från helvetet och feber. Tack för det! Började med lite halsont i går och öm i kroppen, huvudvärk sen har det bara gått utfört. Vad betyder detta då? Jo att jag är precis lika mänskligt fortfarande fast jag är hälsosam, dessa dagisbaciller lyckas bryta ner ett bra immunförsvar också…typiskt! Men inget att göra åt än att boosta kroppen med bra saker och försöka vila så mycket som det bara går.

(null)
Vad tycker ni om denna? Är ute efter kläder att ha på mig på söndag när jag ska fotograferas. Det är en byxdress från märket Casall och är super skön! Känns väldigt crazy för att vara jag men tror den kan bli väldigt effektfull på bild, ska sova på saken ett dygn eller två tills jag har blivit frisk igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats