Hej måndag! Du är efterlängtad | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Hej måndag! Du är efterlängtad

Solen skiner i mitt ansikte, det är en behaglig temperatur ute, jag har en ny kappa på mig, har fått sova en helt natt men är super förkyld så lika trött ändå. Men jag känner att det här kommer bli en bra dag, jag har uppkörning idag och trots att jag börjar bli lite nervös så litar jag på mig själv – jag vet att jag grejar det här! Körningen har alltid varit min grej om man jämför med teorin. Hoppas bara jag kan få skriva ett nytt prov imorgon eller onsdag, vill ju så gärna ha mitt körkort. Och jag hoppas verkligen att Regina klara sin UK idag så hon får sitt körkort och slipper göra om ett prov som jag, hon har sin innan mig så glöm inte att hålla tummarna för oss båda. Vi hörs sen! Kram

IMG_6162.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats