Härligt med helg  | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Härligt med helg 

Dennis har ett viktigt prov på tisdag i fysiologi så igår packade jag in barnen och åkte till Nettan där även Jessica och Emmelin var. Alexis och Emmelin leker så bra ihop och hon är som en liten extra kusin åt honom. Vi hade en fin dag ihop och på kvällen stannade vi även kvar på middag så båda barnen kunde somna i bilen när det var dags att åka hem. Det gjorde dom men sen vid kl 22 vaknade Atlas igen och honom fick vi inte till sömns förens närmare vid tolv, tur att han vägde upp med sovmorgon till kl 9 idag istället. 


Men innan vi åkte iväg åt vi en lång frukost ihop! Sen skiljdes vi åt och vi åkte mot city. Efter ett tag inomhus åkte vi iväg och dom stora barnen fick leka av sig en stund inne på leklandet i Bromma blocks och fick även en varsin present i leksaksaffären, lyxdag för dom med andra ord. Sa jag att det blev glass till fikat?

Atlas blev hela 6 veckor, det firade vi med att fylla på garderoben med lite mer kläder! Tvättar varje dag men ändå är hans bodys alltid slut haha


Och jag? Förutom trevligt sällskap och god mat hela dagen så hann jag även sitta stilla i soffan med den här. Hann läsa typ 5 sidor men det är en annan femma, amma och läsa tidning samtidigt har jag inte lärt mig än men dricka Cola light går utmärkt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats