Auer Gatti lifestyle

Godmorgon fredag! 

Godmorgon! Jag och D bestämde att ha lilleman hemma idag så vi tog en skön sovmorgon till kl 7:45 och sen firade vi in helgen med bananpannkakor. Inte dom vi vanligtvis gör utan nu blandade jag ihop 4 ägg med två mosade bananer, havssalt, vaniljpulver och kardemumma. Stekte allt i låg värme med kokosolja, super gott! Alexis fick detta även igår och älskade det så passade på att göra det igen nu när bananerna höll på att bli dåliga.

  
Vi ska strax bege oss till Huddinges nya sportgym – Träningsverkstan, där vi ska gå igenom deras invigning som Yoga Gatti kommer vara med på. Jag kommer finnas på plats för att ge tips och råd kring rörlighetsträning för aktiva människor så att dom får in rätt teknik och undviker skador samt hålla en yoga anpassad just efter detta vid slutet av dagen. Dennis kommer även finnas på plats för att informera om vårt företag samt prata om vår yogastudio som själv har invigning snart, ska bli väldigt roligt! Det är min gamla kollega som öppnar detta gym och har redan fått ihop ett grymt team som kommer jobba tillsammans med honom. 

  
Sen blir det hem igen, äta lunch och få lilleman att ta sin sovstund så jag kan svara på lite mail och jobba. Vi avslutar hela dagen med träning hos bästa Gatti Training lagom tills mannen min kommer hem. Trevlig fredag på er! 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats