Auer Gatti lifestyle

frukost for champions

Idag vaknade jag av mig själv innan klockan, utvilad och redo för dagen. Skön känsla då jag varken somnade tidigare igår kväll eller gjort något annorlunda. Lilleman sover dock fortfarande tungt men det behöver han, för han somnar alldeles för sent på kvällarna?! Trodde det skulle bli bättre när rutinerna på förskolan satt men det finns som vanligt ingen logik i hans sovmönster. Vi har testat alltifrån 30 min till 120 min sovtid på dagarna, han vill ändå inte somna innan kl 21-22 på kvällarna. Tacksam dock över att han sover hela nätter och är glad och utvilad på dagarna, det är ju det viktigaste att han mår bra och får tillräckligt med sömn.

  
Passade på att äta frukost i lugn och ro framför nyhetsmorgonen idag. Vi har hittat ett gott, glutenfritt och mjölkproteinfritt bröd som Alexis kan äta. Vi slängde vår brödrost vid förra flytten så för att få bröden extra smarriga steker jag alltid mina brödskivor i stekpannan efter att äggen har blivit klara. Super gott!

Kan tycka att det är rätt så skönt att kunna vara påklädd och redo när Alexis vaknar så att jag kan spendera en hel timme bara åt honom och i hans tempo innan lämning på dagis. Nu har klockan blivit åtta, dags att väcka prinsen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats