Fredagslistan | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Fredagslistan

VECKANS BÄSTA:

Svårt! Varit en väldigt bra vecka. Fast fredagar är alltid extra härliga! Vi går in i vecka 25 idag och jag var på hos min barnmorska idag och allt såg bra ut, vi mätte magen och kunde höra tydliga hjärtljud från lillebror. Dock fortfarande dåliga järnvärden så måste börja med blutsaft igen trots jag äter järntabletter. 

VECKANS SÄMSTA:

Att bilen blir så smutsig utav det här vädret, som tur är tvättade Dennis den ikväll.

VECKANS PODCAST:

Lyssnar typ aldrig på podcast men för två veckor sen! Och det får räknas, det var 4goodliving med avsnitten där ena min yogalärare Jennie är med i, super härligt! Fick mig ett gott skratt och kunde känna igen mig i mycket hon sa. 

VECKANS TV-SERIE:

Kan vi inte ta veckans film istället? 

VECKANS MIDDAG:

I tisdag när Nettan var över på middag åt vi ekologiskt kyckling bröstfile med en sallad gjord på rödkål, brysselkål, morötter, spenat, cashewnötter och quinoa.

VECKANS KLÄDSEL:

Besökte Lululemon i tisdag och fick med mig ett par nya svarta tights hem som är SÅ sköna, känns knappt att man har på sig några! Levt i dom sen dess, typ.

  
HELGENS FÖRVÄNTAN:

Imorgon ska jag på en yin yoga workshop och på eftermiddagen ska vi möta upp hela min stora familj och åka en julbordskryssnining, kommer bli en händelserik helg med andra ord! 

  
Ikväll är Dennis iväg och ser nya Star Wars filmen, jag och lilleman har fredagsmys. Men vi hann både hämta Alexis tillsammans, äta middag och smaka mina nya nötkakor jag bakade idag. Lyx! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats