Auer Gatti lifestyle

Fredag och MVC Besök!

Fredag idag och jag går in i v.29. Välkommen. Tycker det fortfarande är fascinerande över hur snabbt tiden går! Jag mår oförskämt bra och det ända jag kan klaga på är att jag knappt kan sova på magen/sidan längre, behöver ofta snyta mig och tömma kissblåsan samt att jag lätt får känningar i ena skinkan – precis som att ena muskeln kommer lite i kläm. Men med lite yogaövningar så går det bort vilket är skönt, samt känslan av att vara framtung. Efter en mjuk bakåtböjning i några minuter har jag lindrat den känslan. Annars går träningen bra, uppe i 3 tillfällen per vecka i gymmet och yoga på det. Inget speciellt jag är sugen på utan äter normalt och känner en stark, livlig liten kille i magen ofta. Ett problem har vi dock – det här med vagn! Vi har fortfarande inte hittat den optimala vagnen för oss och jag börjar känna mig lite stressad över det.

Varit på MVC idag och allt såg även fint ut där! Magen hade vuxit 5 cm sen sist och det känns, följer dock min kurva perfekt. Med Alexis gick den upp och ner hela tiden, ett tag fick jag göra tester för graviddiabetes och andra tillväxtultraljud då dom var rädda att han var för liten bebis. Nu ska vi iallafall börja gå var tredje vecka då jag är inne i sista trimestern och förhoppningvis kan Alexis och Dennis följa med nästa tillfälle ❤️ 

Sandra_Rogers_Photography_Rosanna_Gatti_Gravidfotografering_(15)

Sandra_Rogers_Photography_Rosanna_Gatti_Gravidfotografering_(16)

Sandra_Rogers_Photography_Rosanna_Gatti_Gravidfotografering_(18)

Sandra_Rogers_Photography_Rosanna_Gatti_Gravidfotografering_(19)

Här får ni lite fler bilder som Sandra Rogers tog igår under vår gravidfotografering! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats