Auer Gatti lifestyle

Fettisdagen

Folk har ju ätit semlor hela februari men nu den riktiga fettisdagen här och vad passar då inte bättre än lite goda recept dagen till ära. Jag började att baka semlor igår kväll av det jag hade hemma i skafferiet men sen när jag skulle göra kokosgrädde som fyllning som upptäckte jag att den luktade illa så det var bar att slänga, tyvärr så tog även cashewnötterna slut så kunde inte göra den typen av grädde heller så min bakning fick jag avbryta. Idag ska jag dock handla in det sista så vi kan njuta av en god raw semla efter maten. Tills dess tänkte jag bjuda på två andra goda recept om ni vill passa på att göra egna, nämligen semlor från Food Pharmacy och Semmelwraps från Hanna Görnasson, klicka på länken så kommer du direkt till recepten. Mitt improviserande recept som jag gjorde igår kommer upp senare samt bilder.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats